Bij Jong & Je Wil Wat zijn we constant bezig met de laatste jongerentrends. En die bepalen we natuurlijk met de doelgroep zelf! Daarvoor zetten we een trendteam op. Ben jij tussen de 15-24 jaar en geïnteresseerd in nieuwe dingen/trends? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Je houdt je voelsprieten open voor opvallende ontwikkelingen in je omgeving op het gebied van technologie, media, gezondheid, voeding, vrije tijd, mode/uiterlijk, wonen, onderwijs & hypes. Je vertelt ons wat jou als jongere opvalt in jouw wereld, waarom je dit opvalt en nog belangrijker wat je daarvan vindt. Dit gebruiken we voor trendpresentaties, trendrapporten, (online) trendtours en blogs op Alles Over Jongeren. Waarbij je ook de kans krijgt, als je het wil, om zelf te presenteren of tour guide te zijn.

We hebben online contact met elkaar over de dingen die jou opvallen en 1x in de zoveel tijd komen we als team bij elkaar om verder te praten en te ontwikkelen. We starten natuurlijk met een kick-off, waar we ook gaan nadenken over hoe we het trendteam gaan vormgeven.

Wie zoeken we?

Je bent/wil
– Tussen de 15-24 jaar
– Nieuwsgierig
– Sociaal
– Creatief
– Hebt een duidelijk mening
– Niet bang voor ‘hoge piefen’ uit het bedrijfsleven/overheid
– Mee ontwikkelen en investeren
– De wereld voor jongeren ook een beetje beter maken door volwassenen meer inzicht te geven

Je investeert zelf zoveel tijd als je wil, gemiddeld denken we dat je er 1 uur per week mee bezig bent. Wanneer je presentaties geeft of als tourguide mee gaat met een trendtour dan ben je natuurlijk meer voorbereidingstijd kwijt. We doen alles in overleg en plannen dus wanneer jij tijd hebt.

Wat bieden we?

– Je werkt samen met zo’n 4 andere jongeren
– We investeren in jouw ontwikkeling
– We geven je de kans om trendpresentaties en trendtours te geven aan onze klanten
– Je mag meeschrijven aan blogs, waarbij je jezelf kunt profileren voor behoorlijk wat lezers
– We laten je kennismaken met ons brede netwerk
– Je krijgt een vergoeding als je werk doet voor een klant van ons + reiskostenvergoeding
– Je krijgt reiskostenvergoeding als we bijeenkomsten organiseren
– We doen het samen met jou, dus alles gaat in overleg en je kunt zelf aangeven hoeveel tijd je kunt/wil investeren

Aanmelden?

Klik hier om je aan te melden. Schrijf je in met een korte motivatie. Op basis van motivatie maken we een eerste selectie en sturen we je een opdracht. In deze opdracht kijken we wat voor vlees we in de kuip hebben 😉 Op basis daarvan stellen we het trendteam samen. We hebben voor nu plek voor 5 personen. Meld je aan voor 27 maart 2015! We zullen ongeveer half april van start gaan.

Vragen?

Stuur een e-mail naar mauri@jongenjewilwat.nl of een whatsappje naar Mauri: 0610772944.