Jongeren van nu zien internet als water uit de kraan. Ze weten niet beter dan dat er internet is. Wat doet dat met jongeren? En wat doen ze precies op het internet? Met wie hebben ze contact? Wat bekijken ze en waarom? En hoe kun je hier als professional op inspelen?

Leer meer over de online wereld van jongeren

We nemen je mee in de wereld van jongeren op het internet. Na deze sessie heb je inzicht in over waar jongeren zich op internet bevinden, waarom en wat je daarmee kunt.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Hoe ziet het online landschap van jongeren er uit?
  • Wat is de waarde van internet voor jongeren?
  • Wat delen jongeren online en waarom?
  • Hoe gebruiken jongeren het internet als het gaat om social media, winkelen, gamen, gezondheid, entertainment, leren en nieuws
  • Hoe kun je ze bereiken?
  • Waar liggen kansen of eventuele gevaren?

Na deze sessie heb je een goed beeld over wat jongeren online doen, waar ze zich bevinden en hoe je dat als organisatie in kunt zetten om jongeren te bereiken.

Presentatie

Wat kun je verwachten? We geven op basis van jouw organisatie of op basis van thema’s een inspiratiesessie. Denk aan online, werk, gezondheid, onderwijs en cultuur. De inspiratiesessie die je krijgt is dus altijd relevant voor je vakgebied. We geven je niet alleen inzichten mee, maar vertellen ook hoe je het kunt toepassen in de praktijk.

Voor wie? Geschikt voor marketing- & communicatieprofessionals, onderwijs, zorginstellingen en overheid.
Duur? 1 uur
Aantal deelnemers? Onbeperkt aantal deelnemers
Trainer(s)? Verzorgd door een jongerenexpert
Prijs? vanaf € 1000,-

Workshop

Wat kun je verwachten? We geven op basis van jouw organisatie of op basis van thema’s een workshop. Denk aan online, werk, gezondheid, onderwijs en cultuur. De workshop die je krijgt is dus altijd relevant voor je vakgebied. We geven je niet alleen inzichten mee, maar vertellen ook hoe je het kunt toepassen in de praktijk. En in de workshop gaan we aan de slag met opdrachten aan de hand van cases.

Voor wie? Geschikt voor marketing- & communicatieprofessionals, onderwijs, zorginstellingen en overheid.
Duur? 2-3 uur
Aantal deelnemers? 5-20 deelnemers
Trainer(s)? Verzorgd door een jongerenexpert
Prijs? vanaf € 1250,-

“Pakkend, helder, informatief, jong, dynamisch, inspirerend, veel snelheid in presentatie, goede interactie tussen de sprekers (onderling) en de deelnemers”. – Mirella de Geus, gemeente Alphen aan den Rijn

Informatie aanvragen

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op via nina@jongenjewilwat.nl of bel met Nina Hoek van Dijke 0613399803

Photocredits