Project omschrijving

Hoe maak je jongeren ambassadeur van je merk als je een nieuwe speler bent op de markt? Hoe maak je ze enthousiast over je merk en hoe houd je ze betrokken? Het nieuwe studieplatform StudentFirst vroeg aan Jong & Je Wil Wat om hen te helpen bij het bij elkaar brengen van een groep enthousiaste studenten, met als doel hen om te dopen tot echte merkambassadeurs.

Samen campagne maken

In twee co-creatie sessies hebben we de studenten kennis laten maken met StudentFirst. Door middel van verschillende creatieve werkvormen hebben de studenten ideeën bedacht omtrent het op de kaart zetten van het nieuwe studieplatform. Vervolgens hebben ze in teams hun favoriete ideeën uitgewerkt tot een concept voor een ideale campagne.

Op basis van die ideale campagnes heeft Jong & Je Wil Wat drie richtingen voor de echte campagne uitgewerkt. Aan de hand van die richtingen zijn de studenten in de tweede co-creatie sessie zelf aan de slag gegaan met het bedenken van een offline en online campagne voor StudentFirst. Een campagne die studenten aanspreekt en waarmee StudentFirst naamsbekendheid kan genereren.

Aan de slag

Op basis van de campagnes van de studenten en op basis van eigen kennis en ervaring heeft Jong & Je Wil Wat een campagnestrategie geschreven voor StudentFirst. StudentFirst gaat op basis van deze strategie, samen met 10 gemotiveerde studentambassadeurs, campagne voeren op verschillende campussen van hogescholen in Noord-Brabant. StudentFirst en de studentambassadeurs zijn op dit moment samen de campagne voor tijdens de introductieweken aan het voorbereiden.