In opdracht van GGD Brabant Zuidoost gaan wij aan de slag met het maken van 3 video’s rondom het onderwerp seksuele diversiteit. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar 4 jongeren die in de video een verhaal willen vertellen over een schoolsituatie. 

Aan de situaties mag je zelf nog je eigen draai geven. Wij hebben deze al deels voorbereid, maar doen de voorbereiding graag met jou samen. 

Wat gaan we doen?
We gaan 3 korte video’s maken voor in klassen op de middelbare school. De focus in de video’s ligt op de acceptatie van jezelf, je geaardheid en je seksualiteit. In de video’s sta je zelf buiten de situatie. Je vertelt over een fictieve vriend/vriendin die bijvoorbeeld nog twijfelt over zijn/haar geaardheid. Of dat er random met ‘homo’ gescholden wordt op het schoolplein. Vanuit deze video’s worden advertenties gemaakt voor Instagram, Snapchat en Facebook. 

Wie zoeken we?
4 jongeren tussen de 16 en 20 jaar uit Brabant-Zuidoost (Eindhoven en omstreken). Bij voorkeur zoeken we mensen met verschillende achtergronden en culturen:

  • 2 meisjes
  • 2 jongens

What’s in it for you? 

  • Vergoeding van 150,- 
    We vragen je om een formulier te ondertekenen. Zodat we de video in kunnen zetten op scholen en social media. Ben je jonger dan 18? Dan hebben we ook toestemming van je ouders nodig.
  • Je draagt bij aan de bewustwording onder jongeren rondom het onderwerp seksuele diversiteit. 
  • Je ziet jezelf terugkomen in een toffe campagne van GGD Brabant Zuidoost. 

Wanneer?

De draaidag is gepland op maandag 16 mei 2022 en vindt plaats in Eindhoven. Het kost je ongeveer 60 minuten van je tijd, exclusief reistijd. 

Doe je mee?

  • Super leuk! Stuur een appje naar Milou; 06-30664493. Dan plannen we samen een teams meeting in om het verhaal door te bespreken en te kijken naar jouw persoonlijke inbreng. 
  • Vragen? App Milou.