Ben je tussen de 18 en 25 jaar, creatief of een conceptdenker? Dan kan jij ons helpen! Twee initiatieven voor jongeren met een chronische ziekte, lichamelijke beperking of psychische aandoening worden samen één. Daarom zijn we op zoek naar 1 nieuwe pakkende naam. Wil jij je creativiteit hier op loslaten?

Wat gaan we doen?

In een creatieve brainstormsessie gaan we aan de slag met het bedenken van een nieuwe naam. Aan welke eisen moet die voldoen? Hoe zorgen we ervoor dat de naam past bij het nieuwe initiatief? En hoe zorgen we dat het past bij de huidige en nieuwe jongeren? Wat dekt de lading en wat spreekt jou aan? Samen komen we tot ideeën en toetsen we onze eerste ideeën bij jou.

Wie zoeken we?

20 jongeren (18-25 jr) die het leuk vinden om hun mening te delen en mee te denken. Let op: Je hoeft zelf geen chronische aandoening te hebben om mee te mogen doen. We zoeken creatievelingen.

Waar en wanneer?

De brainstormsessie is op zondagmiddag 16 oktober van 13:00 uur tot 16:00 uur. De locatie is het hoofdkantoor van Hoezo Anders/ All of me in Utrecht. Wij zorgen voor snacks en wat te drinken. Eventuele reiskosten worden vergoed.

Waarom zou je meedoen?

* je bent samen met 19 anderen de stem van jongeren voor de toekomst van de stichting;
* je wordt serieus genomen;
* je bent mede-bedenker van de nieuwe naam die vanaf 1 november zal gelden;
* je ontwikkelt jezelf in creatief denken en conceptdenken;
* je ontmoet andere creatieve geesten;
* je krijgt een cadeaubon van 20 euro.

Inschrijven?

We hebben plek voor max. 20 jongeren, schrijf je hier in. Inschrijven kan t/m 12 oktober.

Heb je nog vragen?

Stuur een mailtje naar mauri@jongenjewilwat.nl of een appje naar 0610772944.

Foto credits: Breanne.