Boek een workshop 2017-06-11T14:23:17+00:00

Boek een workshop

Hoe zit het met de huidige generatie jongeren? Welke media gebruiken zij? Is het online nog Facebook, of toch liever Snapchat en Instagram? Wat vinden ze belangrijk als organisaties met ze communiceren?

Als je jongeren leert kennen en hun wereld begrijpt, dan kun je je beter inleven. Een beter inlevingsvermogen zorgt voor beter contact en betere producten en diensten. Leer jongeren beter begrijpen, betrekken en bereiken met onze workshops.

Presentatie jongerentrends

De wereld van jongeren verandert snel. Ze zijn de ‘innovators’ van veel nieuwe trends en lopen op andere generaties vooruit. Tijdens deze presentatie kijken we naar wat er speelt in de wereld van jongeren, verbinden we dit met hun fysieke en sociaal-emotionele ontwikkeling en zetten dit naast maatschappelijke trends.

Presentatie jongeren en social media

Jongeren van nu zien internet als water uit de kraan. Ze weten niet beter dan dat er internet is. Wat doet dat met jongeren? En wat doen ze precies op het internet? Met wie hebben ze contact? Wat bekijken ze en waarom? En hoe kun je hier als professional op inspelen?

Meer informatie
Meer informatie